iStock-892790784.jpg

Yuzucello

 

Ook exclusieve restaurants serveren Yuzucello,
dé Japanse likorette

 
 
IMG_8749.jpg
 
 
1+yuzu_logo_medium.jpg
 

Food Top 100-nominatie

Delja: “Yuzucello lijkt op de Italiaanse limoncello, maar smaakt echt anders, omdat het van yuzu is gemaakt. Vandaar de naam Yuzucello. Ik ben er enorm trots op dat onze likorette een prestigieuze Food Top 100-nominatie heeft ontvangen.”

Yuzucello is een unieke Japanse likorette, gemaakt van yuzu, een zeldzaam  citrusvruchtje. Delja Blom, oprichter van Kookeshi: “Tijdens een van mijn reizen door Japan ontdekte ik de brouwerij die deze drank maakt. Ik werd op slag verliefd op deze likorette: heel zacht en verfrissend.” 

Exclusieve restaurants serveren Yuzucello

Niet voor niets serveren ook de exclusieve restaurants, zoals Taiko en Undercover in Amsterdam, onze bijzondere likorette. De ambachtelijk bereide Yuzucello heeft een aangename, licht bitterzoete smaak van limoen, citroen, bergamot en een vleugje mandarijn. Heerlijk om puur te drinken óf om er een cocktail mee te maken. Yuzucello combineert verrassend goed met gin, wodka of prosecco. 

Een fles Yuzucello fles heeft een inhoud van 720 ml en bevat 8% alcohol. 
Prijs: € 36,- per stuk excl. btw. 

Ook deze bijzondere likorette serveren? Mail je bestelling naar info@kookeshi.nl