Voor professionals
Sushicursus voor professionals
Delja Blom, onze ervaren docent, is opgeleid aan de Tokyo Sushi Academy, de nummer 1 sushischool in Japan.
Als chef wil je niets liever dan dat je gasten terugkomen voor jouw heerlijke, verse sushi. Tijdens deze cursus leer je hoe je met kwaliteit en traditionele Japanse technieken opvalt tussen alle andere restaurants.
Na deze cursus weet je:
hoe je sushirijst bereidt op traditionele Japanse wijze
wat een perfect azijnmengsel is
wat de richtlijnen van HACCP zijn, qua hygiëne en bewaren
waar je de beste sushi-ingrediënten koopt
hoe je die het beste snijdt
hoe je diverse fusion uramaki sushirollen maakt
hoe je dit allemaal zo efficiënt mogelijk doet
Na alle noeste arbeid geniet je van jullie professionele, zelfgemaakte sushi.
De cursus duurt ongeveer 5 à 6 uur, afhankelijk van je eigen tempo. Heb je extra wensen, en wil je bijvoorbeeld ook de maki en nigiri in de vingers krijgen? Geen probleem, geef je wensen vooraf aan en dan maken we met alle liefde meer tijd voor je vrij.
Tarieven
(excl. 9% btw)
Uitgebreide cursus voor 1 deelnemer: € 950,-
De meerprijs is: € 350,- p.p.
“De sushicursus was top, dank voor de leerzame dag!”
- Ryan van de Bunt, kok, restaurant Novels in Zaandam
“Wat een leerzame dag, super goede cursus gehad, kwalitatief zo ontzettend sterk!!“
- Mitchell van der Kaay, kok restaurant Will's in Nieuwegein
“Wat was het leuk en leerzaam, thanx voor de perfecte uitgevoerde sushi cursus. Wat een vakvrouw ben jij!“
- Floris Oud, eigenaar restaurants Sjoerd en Neighbours op Ameland