Binnenkort is de website www.yuzucello.nl online!

Foto Yuzucello.jpg
 

Yuzucello

Ervaar de ambachtelijke verfrissende zachte smaak van deze Japanse Yuzucello

 

Ik ben Delja Blom en ik heb een fascinatie voor de Japanse keuken, doordat ik 7 jaar in Japan heb gewoond. Tijdens mijn laatste reis door Japan ben ik in aanraking gekomen met de Japanse brouwerij van deze Kodakara Yuzu. Ik ben op slag verliefd geworden op deze heerlijke unieke verfrissende zachte Kodakara Yuzu. Deze Yuzu is zo veel zachter en verfijnder van smaak door gebruik te maken van de exclusieve Japanse yuzu citrusvruchten. De Italiaanse Limoncello’s maken gebruik van citroenen uit Italië waardoor het een andere smaak heeft. Deze 2 aspecten zijn samengevoegd door een benaming te geven van deze Kodakara Yuzu: Yuzucello!

Intussen verzorg ik met mijn bedrijf Kookeshi sushi workshops & diners overal op locatie in Nederland. De Yuzu wordt geserveerd bij de sushi workshops&diners. De gasten zijn zo enthousiast over de Yuzucello. Dat brengt me om deze Yuzucello op de kaart te laten zetten bij de exclusieve restaurants in Nederland. Ik heb de licentie gekregen om deze Yuzucello te distribueren naar Nederland.

Yuzu is een Japanse citrusvrucht. Deze zeldzame citrusvrucht is in Japan geliefd vanwege de karakteristieke aromatische geur, de bijzondere oliën in de schil en het sap. Steeds meer gerenomeerde koks gebruiken Yuzu citrusvruchten in de gerechten. Yuzu citrusvrucht smaakt naar een combinatie van citroen, limoen en mandarijn. Dat maakt dat de Yuzu een verfrissende zachte smaak heeft. Deze Yuzucello onderscheidt zich van andere Limoncello’s, aangezien deze Yuzucello met de hand is gemaakt. 

Deze Yuzucello kan als aperitief worden gedronken en te gebruiken voor heerlijke cocktails. Yuzucello is een heerlijke combinatie met Gin of Vodka of Prosecco.

Deze Yuzucello fles heeft een inhoud van 720 ml en 8% alcohol.

 

Afspraak maken

Wil je ook de unieke verfrissende Yuzucello serveren in je restaurant of bar? Informeer naar de mogelijkheden door een email te sturen naar info@kookeshi.nl

 

Mogelijkheden Yuzucello

bigstock-Italian-Traditional-Liqueur-Li-105945263.jpg

Yuzucello Likeur

40 ml Yuzucello

bigstock-Limoncello-italian-Traditional-149396279.jpg

Yuzucello Bruisend

30 ml Yuzucello

90 ml San Pellegrino

paar ijsklontjes

bigstock--144556529.jpg

Yuzucello Cocktails:

Prosecco

Gin

Moijto

Tonic