Ervaar de nr. 1 Japanse Yuzu likeur

 
 
IMG_8749.jpg
 
 
1 yuzu_logo_medium.png
 

Food Top 100 Nominatie

Yuzucello in de spotlights! 

Tijdens FavorFlav Food Top 100 op 19 november 2018 in Amsterdam is bekend gemaakt dat Yuzucello genomineerd is als nummer 97. We zijn trots met deze nominatie. De winnaar is het 3 sterren restaurant Librije in Zwolle.

De Food Top 100 wordt bekend gemaakt wie de meest culinaire smaakmaker is onder de koks, kookboek schrijvers en ondernemers. Tijdens dit event hebben we Yuzucello als aperitief mogen schenken. De Yuzucello wordt geserveerd bij de luxere sushi workshop arrangementen.

De handgemaakte Yuzucello heeft een unieke bitter-lichtzoete smaak van limoen, citroen, bergamot en vleugje mandarijn. Yuzucello is een exclusieve Japanse likeur gemaakt van de unieke yuzu citrusvrucht. Tijdens mijn laatste reis door Japan ben ik in aanraking gekomen met de Japanse brouwerij van deze Kodakara Yuzu. Ik ben op slag verliefd geworden op deze heerlijke unieke verfrissende zachte Kodakara Yuzu. Deze Yuzu is zo veel zachter en verfijnder van smaak door gebruik te maken van de exclusieve Japanse yuzu citrusvruchten. De Italiaanse Limoncello’s maken gebruik van citroenen uit Italië waardoor het een andere smaak heeft. Deze 2 aspecten zijn samengevoegd door een benaming te geven van deze Kodakara Yuzu: Yuzucello!

Deze Yuzucello kan als likorette worden gedronken en te gebruiken voor heerlijke cocktails. Yuzucello is een heerlijke combinatie met Gin of Vodka of Prosecco. Deze Yuzucello fles heeft een inhoud van 720 ml en 8% alcohol.

De Yuzucello is te bestellen op: yuzucello.nl